» Fajne nicki |
![]() ![]() |
» Fajne nicki |
Jan 15 2008, 19:15
|
|
|
Grupa: Members Postów: 205 Dołączył: 25-July 07 Skąd: Fabryka czekolady Użytkownik nr: 1,050 |
Częstym dylematem graczy sieciowych, nie - sieciowych , forumowiczów jest dobór odpowiedniego nicku. Co prawda niektóre gry mają generator , ale poco korzystac z nich jak mozna spędzic 5 - 10 minut na wymyslenie przy okazji dobrze się bawiąc .
Polski wojak prosto z pól ... [imie postaci ] Imię zwierzę - wybieramy zwierzaka które będzie odwzorowywało naszego ziomka tygrys wilk pies kret orzeł Modyfikujemy je : (dobrym pomysłem jest zrobienie czegos takiego np. dres dresiarz lub "usłowaczenie" czyli modyfikacja na słowo niby to rosyjskie niby polskie ) i mamy cały oddział Tygrol :shock: wilczarz ( z filmu ) psiarz kreciarz orlik Wojownik , rycerz paladyn [nick imie postaci] przedstawiamy się jako ... (patrz wyżej) szukamy angielskich odpowiedników w/w profesji lub innych (według uznania) wojownik - worrior rycerz - knight paladyn - paladin obrońca , strażnik - guardian mnich - priest czarodziej , mag - socerer dobieramy odpowiednie dla nich okreslenia : hell - piekielny demonic - demoniczny dark- ciemny , mroczny stone - kamienny , kamień magic - magia , magiczny destiny - sprawiedliwy i oto mamy kilka nicków lub imion dla postaci : dark knight magic socerer stone knight demonic paladin hell guardian destiny priest i t p ... Przydomek , przezwisko {nick} Uwaga : ta metoda jest mozliwa tylko przy niektórych nazwiskach !!! mamy pewne nazwiska [swoje lub nie swoje] i modyfikujemy je w taki sposób [nie potrafie wytłumaczyć jaki sposób w stylu notatki ] ważkowski - ważka kwiatkowski - kwiatek kowalski - kowal brzytwa - ( nie trzeba nic zmieniac :shock: ) Możemy też wybrac przezwizko z podwurka np łysy , chudy . Pokemoniaste imię modyfikujemy własne lub cudze imię na język pokemoniasty np. karol - ]{@r0l_ maciek - //@[!e]{ leon daniel - l)@n!el_ Imię - nazwisko [imie postaci] wybieramy angielskie fajnie brzmiące słowa po angielsku : hand - dłon silver - srebrny withe- bialy blade - ostrze i łączymy w logiczne całości : withe blade - białe ostrze silver hand - srebrna ręka ZwArIoWaNe imię [nick] wybieramy : 3 litery ze swojego nazwiska ; 2 litery ze swojego imienia 3 litery z nazy swojego miasta i wychodzi nam zakręcone imie :shock: <brawo> to by bylo na tyle . <tak> mam nadzieję ze komus pomogłem P.S. Proszę moderatora o przyklejenie tego tematu - może się przydac . . . [ Dodano: 2008-01-15, 20:15 ] sroki za błędy -------------------- W.I.N.D.O.W.S - Wielki Imbecyl Najpierw Dodał Opcje Wieszania Systemu
|
|
|
|
| Google Bot |
Jan 15 2008, 19:15
|
![]() Reklama |
|
|
|
|
Apr 11 2009, 14:46
|
|
|
New Player Postów: 7 Dołączył: 9-April 09 Skąd: daleko Użytkownik nr: 2,518 |
Ja zawsze miałem problem z dobraniem nicka do gry .Dzięki
|
|
|
|
Jul 19 2009, 13:22
|
|
|
Grupa: Members Postów: 25 Dołączył: 18-July 09 Skąd: Zabrze. Użytkownik nr: 2,922 |
To ja powiem moje nicki , wszystkie jakie miałem.
Lethian i inne odmiany tego. BanDz. Black Ang3l , Naughty Ang3l , Fucking Ang3l Dirt Devil. I teraz ma dwa nicki które mam obecnie to : Ryuzaki i Coffee |
|
|
|
Jul 29 2009, 15:59
|
|
|
Grupa: Members Postów: 39 Dołączył: 10-July 09 Skąd: z nienacka !! Użytkownik nr: 2,889 |
No nie które nawet fajne !!
-------------------- "Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Gdyby Chciało mi się tak jak mi się nie chce to było by dobrze" ![]() ![]() ![]() GG: 7064327 |
|
|
|
Jul 29 2009, 17:07
|
|
|
Grupa: Moderator Postów: 484 Dołączył: 24-November 07 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 1,593 |
Prawdę powiedziawszy każdy mój nick ma swoje przełożenie i jest z góry przemyślany
a oto parę z nich Akolita.. (chyba oczywiste Virus.. (na myepagasus.nmj.pl) Co tu dużo mówić.. na fora o grach pasuje .:Raziel:. (w THPS3) O dziwo nie chodzi o pana z Soul Reaver.. nie kumatych zapraszam do wikipedii Dayg0ro (na last.fm).. widzicie to istotkę w moim podpisie (która zasadniczo jest cebulą o imieniu Abu z mangi "Onion Club).. ja jednak zanim się dowiedziałem czy ono jest.. stwierdziłem, że to Kawaii kotek.. i nazwałem ją Daygoro po innej postaci z anime.. później się okazało co i jak.. ale dla mnie to zawszę będzie Kawaii Kot Daygoro xD.. Daygoro stał się swoistą "maskotą moich profili" na różnych portalach zaś na last.fm poleciałem już po całości xD -------------------- |
|
|
|
Aug 28 2009, 12:41
|
|
|
Grupa: Members Postów: 15 Dołączył: 28-August 09 Skąd: Łódź Użytkownik nr: 3,047 |
Teraz ja powiem wam nicki jakie używałem przez ostatnie kilka lat
1)Smoke2 2)DaRiuS 3)LegendOfMe 4)F4rT(aktualna) Nie zezwalam na podszywanie się za mnie przy pomocy tych nicków jeśli gdzieś takiego spotkam,od razu piszę do Administratora[lub obojętnie kogo kto może zbanować wam konto]o prośbę zbanowania konta!!! A nie pomyślałeś że ktoś po prostu przez przypadek ma jakiegoś nicka co Ty używasz? Nie popadaj w paranoje - JMS No tak jak założyli konto jakiś rok temu to spox mogli nie wiedzieć,ale jak założą sobie np.za tydzień to będę pisał. |
|
|
|
Apr 25 2011, 21:53
|
|
|
Grupa: Members Postów: 10 Dołączył: 25-April 11 Użytkownik nr: 3,829 |
Ja kiedyś miałem nick Lukas_Algida na serwerze RP w SAMPie, nick głupi, ale był wtedy bardzo popularny na serwerze Miasto Życia (gdzieś w 2008r.)
-------------------- Casual Game Review - (wideo)recenzje gier na Playstation 3 i nie tylko.
Zapraszamy na:
|
|
|
|
Jun 1 2011, 20:42
|
|
|
New Player Postów: 2 Dołączył: 1-June 11 Użytkownik nr: 3,914 |
W średniowiecznych klimatach zawsze dobrze sprawdzają się historyczne imiona, oto kilka przykładów:
Głosek Małosz Kosmacz Trzeszczyoko Kwiecik Mieszko Czcibor Ciechuta Dobroń Uniemysł Przy odrobinie cierpliwości można wyszperać jeszcze lepsze rodzynki -------------------- |
|
|
|
Sep 10 2011, 20:57
|
|
|
New Player Postów: 2 Dołączył: 10-September 11 Użytkownik nr: 4,241 |
Thanks for share
-------------------- |
|
|
|
Mar 1 2012, 19:58
|
|
|
New Player Postów: 4 Dołączył: 1-March 12 Użytkownik nr: 4,805 |
najlepszy nick z jakim sie spotkalem to bylo na non steamie w cs 1.6
Nick to "Ocaleniec poaborcyjny" Powiedzialem mu wtedy zeby napisal mi jak umrze, bo biore ten nick po nim |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25th May 2013 - 16:38 | |
|
||